Напористата за слава репортерка от Господари на ефира“  Ева Веселинова

...
Напористата за слава репортерка от Господари на ефира“  Ева Веселинова
Коментари Харесай

Репортерката на Гала Ева Веселинова не спира да прави гаф след гаф в ефир! Вижте как се изложи некултурно в „На кафе“

Напористата за популярност кореспондентка от „ Господари на ефира “  Ева Веселинова отново се изложи в народен ефир, разбра HotArena.

Както е известно, тя е ко-водеща дружно с още няколко известни персони в предаването „ На кафе “ на Гала. Още от стартирането на плана Ева, неумишлено или не, прави гаф след гаф и демонстрира изключителна недосетливост и невъзпитаност.

Напомняме, че няколко пъти стана за смях, като прекъсваше останалите коментатори, до момента в който те приказват, сподели ниска обща просвета - като не отговори на въпроса -кой е създателят на „ Хубава си моя горо ", приказва за дупките, които има, като навлече гнева освен на водещата Гала, ами и на останалите хора от екипа.

В едно от последните излъчвания на „ На кафе “, излъчено на 01 ноември, Гала добросърдечно почерпи сътрудниците си с бонбони, във връзка Деня на на националните будители. Eдинствено  Ева Веселинова не се съобрази, че не е прелестно феновете да чуват мляскане.

Гала побърза да избави нелепата обстановка, като тактично помоли сътрудниците си да изчакат да стартира идното видео и тогава да похапнат, само че амбициозната кореспондентка от Сливен очевидно не се смути и даже си разреши да каже неразбираеми думи с цялостна уста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР